Снимка: Булфото, архив
fallback

Актьорът Станимир Гъмов изпадна в затруднена ситуация във VIP Brother, след като плеймейтката Моника Валериева започна да губи почва под краката от любов.

Брюнетката призна пред Ернестина Шинова, че си пада по Гъмов и дори започва да го обича. Независимо, че е обвързана в живота извън шоуто.

Шинова й влезе в положението и дори изигра ролята на сватовница и разкри пред Станимир, че Моника гасне по него.

Той определено се шокира от новината, но не даде знак, че нищо няма да се получи. По-скоро бе притеснен, че се случва в ефир и всички хора ще разберат. Призна, че камерите затруднявали ситуацията. Ергенът бе с видимо погалено самочувствие, макар че в разговорите досега громеше този тип девойки, че живеят в различен свят.

Ернестина пък бе директна пред Валериева и сметна, че между двамата няма да се получи нищо. Още повече, че и Гъмов призна за жена до себе си в реалния живот.

Моника разбра за тази любов и посърна, а по-късно се и разрева.

Междувременно участниците продължиха борбата в мисия "Мрак", която ще им осигури охолен бюджет. Изходът зависи най-вече от Здравко, който трябва да се направи на страхлив и да изкара още двама съквартиранти от стая с духове. Заедно с него в помещението са Люси, Кичка, Луна и Моника, които не знаят за тайната мисия и са готови на всичко, за да има храна в хладилника. Въпреки страха, най-твърда в оставането в кошмарната стая е Бодурова, без да съзнава, че този инат ще провали мисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 8 години

До 28И какво видя в поведението на Гъмов във ваната? Ще пищеше от страх, а не че едвам не се разсмя от това??? Муахаахахахахахаахаахахахаххаха...затова никога няма да разберете колко голям актьор е тоя и чувството му за хумор. Щото сте едни елементарни първосигнални душици.

23

.

преди 8 години

Гъмов го видяхме колко е мъж, как пищеше и се свиваше на мисията в тъмното, като жена. Онази русата плеймейтка по-голям мъж от него излезе. А си и личи, че има проблем с нервите, алкохола, да не говорим, че и подигравчия го раздава. Този в компания на интелигентни и уравновесени хора няма да издържи. Ама те там в къщата повечето явно нещо повече от Хамлет не са чели.

22

Анонимен

преди 8 години

до 25Муахахах...Гъмов да ти кажа само това чака, някой професор насреща си, че да го направи див и щастлив за живота по принцип. Професора може да знае много неща в своята си област- Гъмов е широкоскроен човек и такива хора като него са с богата обща култура които могат да говорят без притеснение срещу всеки. Той и Вучков е професор!...Пр5офесор каза...стига се излага, бе.

fallback